Positie Schreuder verder onder druk, Feyenoord klimt over Ajax heen | FCUpdate Recap

12 november 2022, 00:05

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 10 november.

'Ajax wil voorhoede versterken met Chileense Championship-spits'

Volgens 90min.com heeft Ajax het oog laten vallen op Ben Brereton Diaz (23) van Blackburn Rovers. De 23-jarige Chileen beschikt in Engeland over een contract dat komende zomer afloopt en is daarmee een interessante optie voor de Amsterdammers. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Feyenoord klimt dankzij matchwinner Hartman over Ajax heen

Feyenoord heeft donderdagavond een minimale zege weten te boeken op SC Cambuur (1-0). In een wedstrijd waarin het tempo laag lag en er niet veel grote kansen waren waar te nemen kroonde Quilindschy Hartman zich met zijn eerste doelpunt in het shirt van de Rotterdammers tot matchwinner. Dankzij de overwinning klimt Feyenoord over Ajax heen op de ranglijst en bezet het de gedeelde eerste plaats in de Eredivisie, samen met PSV. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Zware kritiek op verdediging Ajax: "Zo'n wanorde zie je nergens"

De kritiek op het spel van Ajax blijft toenemen na het verrassende puntverlies tegen Vitesse (2-2). Hoewel de Amsterdammers aanvallend meer wisten te creëren dan in de afgelopen wedstrijden, zag de ploeg van Alfred Schreuder er in de omschakeling erg kwetsbaar uit. Bij het ESPN-programma Voetbalpraat reageerden de analisten vol onbegrip op wat Ajax verdedigend lieten zien. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Ten Hag over United: "Normen en waarden waren ver te zoeken"

Erik ten Hag heeft zich kritisch uitgelaten over de situatie waarin hij Manchester United aantrof. Afgelopen zomer kwam de Nederlandse oefenmeester over van Ajax, maar hij kon meteen aan de bak in Manchester, zo geeft hij aan in een interview met ESPN. Vooral de juiste cultuur en instelling ontbrak volgens Ten Hag binnen de Engelse topclub. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Selectie Portugal bekend: vijfde WK voor Ronaldo is een feit

In navolging van enkele andere nationale ploegen heeft ook Portugal de definitieve selectie voor het WK in Watar bekend gemaakt. Bondscoach Fernando Santos heeft in zijn selectie onder meer ruimte gemaakt voor record-international Cristiano Ronaldo, voor wie dit zijn vijfde WK zal worden. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen