'Binnenlandse transfer mogelijkheid voor Donny van de Beek'

16 november 2022, 08:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is nog maar de vraag hoe lang Donny van de Beek nog speler van Manchester United is. Een vertrek bij de Engelse grootmacht is een stuk waarschijnlijker geworden nu de 25-jarige middenvelder zijn kans onder Erik ten Hag niet heeft gegrepen. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano zijn er meerdere clubs die de situatie van Van de Beek in de gaten houden.

Het zou gaan om meerdere clubs uit de Premier League, zo laat de transferspecialist weten bij het YouTube-kanaal The United Stand. Welke clubs Van de Beek op de radar hebben, maakt hij niet bekend. De voormalig speler van Ajax werd vorig seizoen een half jaar verhuurd aan Everton, waar hij na een goede start geen onuitwisbare indruk maakte. Crystal Palace wilde hem destijds ook op huurbasis overnemen van Manchester United.

Voor Van de Beek wordt het een moeilijk verhaal om zijn belofte bij Manchester United ooit nog in te lossen. Zijn oude Ajax-niveau heeft hij onder Ole Gunnar Solskjaer, Ralf Rangnick en nu ook Ten Hag zelden gehaald. De voorbije weken kreeg hij meerdere kansen als basisspeler, maar overtuigen deed hij geen enkele keer. Sterker nog: Engelse media gaven Van de Beek telkens het laagste cijfer.

Ten Hag voert druk op

Mocht Van de Beek in januari daadwerkelijk Manchester United verlaten, dan zal dat niet op huurbasis gaan. "Dat is niet logisch. Of hij moet in deze omgeving de volgende stap zetten, of hij gaat weg", zei Ten Hag kortgeleden. De trainer liet zich toen ook ontvallen dat hij meer verwacht van zijn landgenoot. "Hij kan beter. Hij is er nog steeds niet. Ik heb hem in het verleden beter zien spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen