Krankzinnige aanbieding voor Ronaldo: bijna 200.000 euro per dag

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 november 2022 – Cristiano Ronaldo (37) zit momenteel zonder club en dus gaat het in de geruchtenmedia ontzettend veel over de superster. Als de Portugees er niet in slaagt om een avontuur te vinden in Europa waar hij nog in gelooft, dan kan hij in elk geval nog de zilvervloot gaan binnenhalen. Al-Nassr heet namelijk belangstelling getoond voor de diensten van de bij Manchester United vertrokken speler.

Krankzinnige aanbieding voor Ronaldo: bijna 200.000 euro per dag

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt CBS Sports althans, dat daarbij ook zeer opmerkelijke voorwaarden benoemt. Het jaarsalaris van Ronaldo zou namelijk liefst 75 miljoen dollar (72 miljoen euro) bedragen. Dat komt neer op een salaris per dag van bijna twee ton. Dat is meer dan acht duizend euro per uur en elke minuut kan hij 136 euro bijschrijven. Bovendien kan hij ook nog eens voor drie jaar tekenen, waardoor hij in totaal meer dan 200 miljoen kan opstrijken.

Of Ronaldo veel voelt voor het krankzinnige bod van de topclub uit Saoedi-Arabië, is niet bekend. De aanvaller vertrok bij The Red Devils omdat hij zich niet meer kon vinden in de visie van de club en de werkwijze van trainer Erik ten Hag. Wel is het algemeen bekend dat hij graag nog in de Champions League zou acteren om zijn records daarin te verdedigen. Dan zou hij deze enorme zak met geld wel links moeten laten liggen.

Lees ook: De toekomst van Ronaldo: PSG, Sporting of afsluiten in de zandbak 

Heel veel concreets speelt er rond Ronaldo overigens nog niet. Natuurlijk doen de nodige geruchten de ronde, maar vooralsnog wordt de superster niet concreet aan één club gelinkt behalve Al-Nassr. De voetbalromanticus hoopt natuurlijk dat Ronaldo naar Paris Saint-Germain gaat, zodat hij zijn carrière kan afsluiten als teamgenoot van zijn eeuwige rivaal Lionel Messi.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd