Feyenoord zet in zoektocht naar middenvelder streep door één naam

16 januari 2023, 22:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat zich deze transferperiode niet versterken met Jerdy Schouten. Dennis te Kloese, algemeen directeur van de Rotterdamse club, heeft een streep door de naam van de 26-jarige middenvelder van Bologna gezet.

Feyenoord werd afgelopen weekend voor het eerst in verband gebracht met Schouten, maar al snel werd duidelijk dat de komst van de enkelvoudig Oranje-international [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/413025/feyenoord-grijpt-voor-de-derde-keer-mis-op-de-transfermarkt/,_blank,een moeilijk verhaal zou worden]. Te Kloese maakt nu in gesprek met Voetbal International bekend dat Schouten niet naar De Kuip komt. "Onhaalbaar en het is ook alweer van een tijdje geleden", aldus de algemeen directeur.

De zoektocht naar een nieuwe middenvelder duurt zodoende voort. De naam van Ramiz Zerrouki prijkte bovenaan het Rotterdamse wensenlijstje, maar FC Twente wilde niet meewerken aan een transfer. Sivert Mannsverk van Molde FK is nog steeds een optie, maar voor hem pakt Feyenoord vooralsnog niet door. Ondertussen melden zich steeds meer clubs voor de twintigjarige middenvelder.

Het is niet uit te sluiten dat er helemaal geen nieuwe middenvelder naar Feyenoord komt. Quinten Timber keert mogelijk sneller terug van zijn voetblessure dan gedacht, terwijl Mats Wieffer een goede indruk maakt. Een nieuwe centrale verdediger lijkt wel te komen nu Gernot Trauner lang is uitgeschakeld. Dennis Hadzikadunic van FK Rostov is een van de spelers die voor de defensieve vacature in beeld is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen