Feyenoord-transfer Van den Belt lijkt er niet te gaan komen

31 januari 2023, 18:01

Feyenoord hoopt zich op de valreep van de winterse transferperiode nog te versterken met Thomas van den Belt, maar de middenvelder lijkt het seizoen 'gewoon' af te gaan maken bij PEC Zwolle. De huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie is er alles aan gelegen haar sterkhouder binnenboord te houden. Bovendien is het de laatste uren rustig geweest rond de speler.

'De woordvoerder van PEC heeft zojuist contact gehad met de technisch directeur. Deze gaf aan 'het rustig is en dat er op dit moment niks concreets vanuit Feyenoord richting PEC Zwolle gebeurt en dat Thomas vooralsnog dus in Zwolle blijft', schrijft Stef de Bont van Voetbal International op Twitter. De transfermarkt is nog een paar uur open, dus er kan uiteraard nog van alles gebeuren. Willen de Rotterdammers op de valreep PEC Zwolle toch nog kunnen overtuigen, dan zullen zij met een groot zak geld op de proppen moeten komen. PEC Zwolle wil Van den Belt het liefst pas na dit seizoen laten gaan. Mocht de club toch overstag gaan met een winterse transfer, moet Feyenoord meer dan anderhalf miljoen euro betalen. Dat meldde De Telegraaf maandag althans.

Feyenoord is al de hele maand januari op zoek naar versterking voor het middenveld. De huidige koploper van de Eredivisie hoopte in eerste instantie nadrukkelijk op de komst van Ramiz Zerrouki. De middenvelder van FC Twente stond afgelopen zomer al bovenaan het verlanglijstje, maar de Tukkers wilden hem niet laten gaan. Feyenoord kreeg een paar weken geleden wederom te horen dat het de absolute hoofdprijs zal moeten betalen. In een wanhoopspoging om Zerrouki tóch nog vast te leggen voor het verstrijken van de markt, meldde Feyenoord zich op de valreep opnieuw in Enschede. Maar technisch directeur Jan Streuer hield voet bij stuk.

Van den Belt 'gewoon' op de training

Of Feyenoord er nog wel in slaagt om Van den Belt binnen te halen, zal de komende uren moeten blijken. Van den Belt kwam maandagavond nog in actie voor PEC Zwolle. De middenvelder had met een doelpunt een belangrijk aandeel in de 1-2 overwinning op Roda JC. Van de Belt gaf na afloop voor de camera's van ESPN aan dat hij hoopte dat PEC Zwolle hem toestemming zou geven voor zijn transfer naar Feyenoord. Hij was vanmiddag in ieder geval 'gewoon' nog op de training in Zwolle. Dat meldt Merle Heppenhuis van de Stentor althans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen