Manchester City huurt advocaat in met hetzelfde salaris als De Bruyne

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 februari 2023 – Manchester City zit zwaar in de problemen, nadat de Premier League heeft aangegeven dat de club meer dan honderd keer de financiële regels heeft overtreden. Er is een advocaat in de arm genomen die - schrik niet - 80.000 pond per dag vraagt voor zijn diensten.

Manchester City huurt advocaat in met hetzelfde salaris als De Bruyne

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met dat krankzinnige salaris verdient David Philip Pannick - alias Lord Pannick - volgens The Lawyer evenveel als de Belgische sterspeler Kevin de Bruyne. Het online magazine bracht het nieuwtje over de aanstelling van de advocaat, die al eerder de club hielp. In 2020 leek City tegen een flinke schorsing aan te lopen in de Champions League, toen hielp de advocaat de club voor - slechts - 20.000 pond per dag. Toen werd de schorsing teruggedraaid, dus de club kan tevreden zijn over zijn diensten.

Lees ook: 'PL-giganten hebben geen genade en willen City zien degraderen'

Boris Johnson
Lord Pannick stond niet al te lang geleden Boris Johnson ook bij. De Britse premier kwam negatief in het nieuws toen hij een feestje had georganiseerd tijdens de coronacrisis, terwijl het hele land op slot zat. City zal goed vertegenwoordigt moeten worden wil het zware straffen ontlopen. Meerdere clubs in de Premier League - waaronder een aantal van de grote zes - hebben aangegeven dat ze City willen zien degraderen als ze schuldig worden bevonden.

Rivaliteit
'Er is een gevoel dat het met terugwerkende kracht wegnemen van de titels van City zinloos zou zijn en voor verwarring zou zorgen, maar een boete zal waarschijnlijk ook niet veel effect hebben. De clubs die tot maandag het hardst hadden aangedrongen op actie, waren enkele andere leden van de zogenaamde 'big six'', schrijft SkySports. Wat er dus gaat gebeuren is onduidelijk, maar de wens van de rivalen is maar al te duidelijk.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd