Feyenoord krijgt te weinig, Weghorst ontploft en Frenkie schept duidelijkheid | FCUpdate Recap

10 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 9 maart.

Feyenoord toont weer veerkracht, maar doet zichzelf tekort met remise

Feyenoord heeft donderdagavond wederom veerkracht getoond, ditmaal op bezoek bij Shakhtar Donetsk in de heenwedstrijd van de achtste finales van de Europa League. Hoewel de Rotterdammers veel sterker waren dan de thuisclub in het tweede bedrijf, kwamen ze wel op achterstand. Maar de formatie van Arne Slot toonde wederom veerkracht en pakte een belangrijk punt: 1-1. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Antony en Weghorst helpen Man United; Di María is Flekken de baas

Het moet raar lopen, wil Erik ten Hag de kwartfinale van de Europa League mislopen met Manchester United. Voor eigen publiek was de ploeg van Ten Hag met 4-1 te sterk voor Real Betis in de eerste onderlinge ontmoeting. Antony en Wout Weghorst kwamen tot scoren voor Manchester United. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Wout Weghorst scoort en wordt emotioneel bij de cornervlag

Wout Weghorst heeft donderdagavond zijn tweede doelpunt gemaakt voor Manchester United en zijn eerste op Old Trafford. De spits sloeg acht minuten voor tijd toe tegen Real Betis: hij werkte een rebound binnen, nadat een schot van Scott McTominay werd gekeerd door keeper Claudio Bravo. Het doelpunt zorgde voor enorme ontlading bij Weghorst, die meerdere goede kansen onbenut liet in de wedstrijd. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Frenkie spreekt zich uit en gooit de deur naar Manchester United dicht

Frenkie de Jong is niet van plan FC Barcelona te verlaten. De middenvelder wordt volop gelinkt aan een vertrek bij de Catalaanse grootmacht, onder meer Erik ten Hag met Manchester United heeft concrete interesse in de Nederlander. In een interview spreekt de oud-Ajacied zich wederom uit over zijn situatie. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Jack van Gelder bekent betrokkenheid bij twee incidenten NOS Sport

Het onderzoek bij NOS Sport over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer gaat onder meer over Jack van Gelder. De bekende sportpresentator vertelde donderdagavond bij het programma HLF8 dat er twee incidenten zijn waar melding van is gemaakt. Het gaat om een 'misplaatste grap' richting een vrouwelijke medewerker en het uitschelden van een andere werknemer. De Volkskrant komt binnenkort met een artikel over het gedrag op de werkvloer bij de NOS. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Cristiano Ronaldo uit woede na laatste fluitsignaal; supporters provoceren meteen

Cristiano Ronaldo was donderdagavond woedend na de nederlaag met Al-Nassr tegen Al-Ittihad in de strijd om de koppositie in Saoedi-Arabië. De sterspeler van Al-Nassr trapte tegen waterflesjes aan die op de grond lagen, waarna het publiek van Al-Ittihad de naam van Lionel Messi scandeerde. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen