Fans verkiezen Lokhoff tot 'Mister NAC'

7 februari 2007, 10:22

Niet clublegende Antoon 'Rat' Verlegh, maar Ton Lokhoff is door de supporters van NAC Breda verkozen tot 'Mister NAC'. De huidige oefenmeester van Excelsior kreeg tijdens een verkiezing, die georganiseerd werd door dagblad BN/ De Stem, de meeste stemmen. Aanvaller Pierre van Hooijdonk eindigde op de derde plaats.

In totaal kreeg Lokhoff 1907 punten, waarmee hij Verlegh (1761) net achter zich liet. Van Hooijdonk, die vorig seizoen vertrok uit Breda na een meningsverschil met toenmalig trainer Cees Lok, kreeg 983 punten. 

Lokhoff is zeer trots op de prijs. De trainer heeft er recht op, want hij speelt al sinds jongs af aan bij de Bredase club. Wanneer hij voor het eerst bij NAC kwam, weet hij niet eens meer. "Niet precies, dat moet zijn geweest toen ik vijf of zes was. Vanaf je tiende mocht je lid worden. Mij matsten ze, ik was negeneneenhalf toen ik in de D2 kwam. Als supporter heb ik het Avondje NAC zien ontstaan, heb op alle tribunes gestaan. Als speler heb ik alle elftallen doorlopen."

"Of ik zelf ook gestemd heb? Nee. Mijn vrouw volgens mij wel, maar niet op mij. Ik zou zelf gestemd hebben op Peter Remie of Hans van den Dungen. Omdat ze bij NAC gespeeld hebben tot het voor hen echt op was. Ik ben tussen mijn 22e en 31e weggeweest en dat is meestal niet bepaald het slechtste deel van je carrière."

Bron: BN/ De Stem

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen