Rosenberg kan keuzes van Blind vaak niet volgen

Ger
26 november 2005, 15:00

Markus Rosenberg werd deze zomer binnengehaald als de nieuwe nummer 9 van Ajax. Na vijf maanden heeft de Zweed trainer Danny Blind nog niet voldoende kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. Bij de Amsterdamse club pendelt Rosenberg heen en weer tussen bank en basis. "Ik verbaas me regelmatig over de beslissingen van de trainer", vertelt hij aan FCUpdate.nl.

Rosenberg verzucht: "Ik kan me lang niet altijd vinden in de beslissingen van de trainer. Maar wat kan ik doen? Het is aan de trainer om te beslissen wie hij opstelt en tegen Sparta Praag koos hij voor Yannis. Ik ben geen speler die snel in opstand komt tegen de trainer. Hij heeft me voor de wedstrijd uitgelegd waarom ik niet zou starten. Ik accepteer zijn beslissing en ik ga nog harder werken. Hopelijk speel ik dit weekend."

Markus Rosenberg

Markus Rosenberg

De prestaties van Ajax zijn dit seizoen opmerkelijk te noemen. In de competitie draait de ploeg bijzonder stroef, maar in de Champions League is de volgende ronde al in een vroeg stadium bereikt. "Ja, dat is heel apart", glimlacht Rosenberg. "Hopelijk breken er nu ook goede tijden in de competitie aan. We moeten nodig een serie wedstrijden achter elkaar winnen en dan stijgen we weer op de ranglijst. Met de kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League kunnen de supporters in ieder geval tevreden zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen