ADO stuurt AZ met kater naar Athene

12 september 2009, 22:38   Bijgewerkt: 13 september 2009, 00:32

Het ADO Den Haag Stadion is opnieuw een onneembare vesting gebleken voor AZ. De Alkmaarders verloren vorig seizoen met 3-0 in de Hofstad en gingen ook ditmaal onderuit (2-1). Goals van Wesley Verhoek en Lex Immers deden AZ, dat woensdag zijn Champions League-debuut maakt tegen Olympiakos Piraeus, de das om.

De tweede Haagse treffer viel aan het begin van de tweede helft en kwam van de voet van Lex Immers. De blonde middenvelder kon zomaar wegdraaien bij de complete AZ-defensie en schoot knap raak.

ari

ari

De spits, die al weken sukkelt met knieklachten, zat ziek thuis. Hopelijk voor AZ is hij op tijd fit voor de wedstrijd tegen Olympiakos van komende woensdag, want zonder El Hamdaoui mist AZ een speler die voorin simpelweg de trekker over kan halen. Jeremain Lens en Moussa Dembele zijn ook prima aanvallers, maar kunnen niet tippen aan de productiviteit van hun Marokkaanse teamgenoot.

Lens scoorde in de slotfase nog wel, met een fraai hakballetje, maar deze treffer kwam te laat om ADO Den Haag in de war te brengen. De punten bleven in Den Haag, waardoor Koeman stof tot nadenken heeft voor de wedstrijd tegen Olympiakos. Tegen de Grieken zal het veel beter moeten, anders is AZ kansloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen