Real Madrid bezorgt Vertonghen 'kippenvel'

23 november 2010, 00:36   Bijgewerkt: 23 november 2010, 14:29

Ajax zal dinsdagavond in de Champions League aantreden tegen Real Madrid. In de Amsterdam ArenA zal de formatie van Martin Jol de degens kruisen met 'de Koninklijke'. Voor Jan Vertonghen, die de uitwedstrijd in Santiago Bernabéu moest missen vanwege een schorsing, zorgt de gedachte aan het treffen met de Spaanse grootmacht voor rillingen.

"Dat wordt kippenvel als we het veld oplopen. Ik miste Real uit door een schorsing en kijk er al maanden naar uit om deze wedstrijd te spelen. Hopelijk kunnen we ons publiek iets laten zien en een goed resultaat neerzetten", verklaart de Belgische international tegenover Sporza.

Dan zal Ajax wel het net moeten vinden en dat is nou juist de laatste tijd het grote zorgenkind. Al drie competitieduels op een rij kwam Ajax niet tot scoren. "Het is een aandachtspunt", meent Vertonghen. "Vroeger was onze kracht dat we veel goals maakten, maar het is gewoon een kwestie van vertrouwen en dan zijn we weer vertrokken."

Over het te hanteren strijdplan heeft de verdediger een heldere opvatting. "We zullen achterin en op het middenveld veel moeten communiceren en goed spelen, zodat Real zo weinig mogelijk in de wedstrijd komt."

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen