'Van der Wiel voor tien miljoen naar Bayern'

Ger
19 april 2011, 19:56   Bijgewerkt: 19 april 2011, 21:12

Gregory van der Wiel lijkt een jaar na zijn afgeketste transfer alsnog de overstap naar Bayern München te maken. De overgang van de Oranje-international van Ajax is volgens de Duitse krant TZ beklonken.

Bayern maakt naar verluidt een afkoopsom van zo'n tien miljoen euro over naar Amsterdam. Afgelopen zomer greep de huidige nummer drie van de Bundesliga nog naast de verdediger. Ajax verlangde destijds een transfersom van achttien miljoen, wat voor de Rekordmeister een struikelblok bleek. De 23-jarige Van der Wiel heeft bij de club van trainer Frank de Boer nog een verbintenis tot medio 2013.

Arjen Robben, al actief bij Bayern, liet zich eerder lovend uit over zijn landgenoot. "Hij is jong en een groot talent. Ik verwacht dat hij goed bij Bayern zal passen." Mocht de Duitse topclub, waar Jupp Heynckes na de zomer trainer is, de transfer van de Nederlandse rechtsback officieel wereldkundig maken, dan zal Philip Lahm naar de linkervleugel verhuizen.

Christian Nerlinger, technisch directeur van Bayern, gaf eerder deze maand al toe dat Van der Wiel nog steeds op het verlanglijstje staat. Hij kwalificeerde de Ajacied tegenover Duitse journalisten als een "zeer interessante" speler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen