Vertonghen: "Jammer dat er gerommel is bij Ajax"

16 augustus 2012, 19:09   Bijgewerkt: 16 augustus 2012, 19:17

Jan Vertonghen blijft Ajax na zijn vertrek uit Amsterdam nauwgezet volgen. De Belgische verdediger, die de overstap maakte naar Tottenham Hotspur, ziet met lede ogen aan dat het nog niet op rolletjes loopt bij de regerend landskampioen.

"Ik ben tegen AZ komen kijken. Het is jammer dat er nog zoveel gerommel is. Een jaar geleden stond de selectie al vrij snel vast, nu speelt er nog van alles rond Vurnon Anita, Theo Janssen en Gregory van der Wiel. Dat is jammer", liet Vertonghen aan NUsport weten.

"Je zou zeggen dat mijn vertrek met bijvoorbeeld Niklas Moisander of Nick Viergever niet al te moeilijk op te lossen zou moeten zijn", gaat de Belg verder. "Het zal ook met de financiën te maken hebben, ze zijn wat zuiniger. Maar ik denk dat Daley Blind het ook goed kan. Jammer dat hij na PSV meteen geen krediet meer had."

Zelf staat Vertonghen dit weekeinde voor zijn debuut in de Premier League, wanneer The Spurs het opnemen tegen Newcastle United. "Wordt een gekkenhuis. Ik weet niet of ik speel, ben niet helemaal tevreden over mijn voorbereiding en moet nog een beetje wennen aan de speelwijze. We hebben bovendien vier volwaardige kandidaten voor twee plekken: Michael Dawson, Younes Kaboul, William Gallas en ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen