Contractverlenging El Ghazi lijkt kwestie van tijd te zijn

21 november 2014, 08:18

Ajax staat op het punt om Anwar El Ghazi te belonen. De ontwikkeling van de negentienjarige vleugelaanvaller is de laatste tijd in een stroomversnelling terechtgekomen, waardoor de Ajacieden zijn contract willen openbreken, opwaarderen en verlengen. De Amsterdammers zijn de laatste plooien aan het gladstrijken voor een contract tot medio 2019, meldt De Telegraaf.

De regerend landskampioen hoeft alleen nog de puntjes op de i te zitten met het management van El Ghazi, die een verbintenis tot de zomer van 2016 en zijn contract zodoende met drie jaar gaat verlengen. De atletische aanvaller debuteerde in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PEC Zwolle in de hoofdmacht van Ajax en maakte sindsdien een stormachtige groei door. Hij wist een basisplaats af te dwingen in de formatie van coach Frank de Boer.

El Ghazi is een jeudproduct van Sparta en kwam in het verleden ook uit voor Feyenoord en Spartaan '20. Hij kwam dit seizoen in alle twaalf competitiewedstrijden van Ajax in actie en debuteerde onlangs ook voor Jong Oranje. Hij scoorde in de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen