De Boer: "Feyenoord viel me ook niet mee tegen Twente"

23 januari 2015, 15:30

Ajax-trainer Frank de Boer erkent dat zijn ploeg het best voor de dag kwam in de eerste wedstrijd van 2015. Thuis tegen FC Groningen dreigde puntenverlies, pas in de laatste minuut viel de beslissende 2-0. Toch heeft de coach goede hoop dat zijn elftal er zondag, in de klassieker tegen Feyenoord, staat.

Op de website van Ajax blikt De Boer terug op het duel met de Groningers. Hij benadrukt dat niet alleen Ajax, maar ook Feyenoord en PSV moeizaam uit de winterstop gekomen waren. "Wij speelden de eerste 25 minuten heel goed en daarna heel slecht. Maar Feyenoord viel me ook niet mee tegen FC Twente. Ik denk dat we alle drie niet onze beste wedstrijd speelden. We kunnen allemaal beter en zullen ook beter moeten."

Tegen aartsrivaal Feyenoord moet Ajax zondag op zijn best zijn om een goed resultaat te boeken, weet De Boer. "Ze hebben een goede ploeg met een aantal spelers dat het verschil kan maken. Het zit gewoon goed in elkaar. Dat hebben ze tegen ons bewezen in de uitwedstrijd, waarin we niet veel te vertellen hadden."

Mocht Ajax winnen, dan lijkt Feyenoord definitief uitgeschakeld in de strijd om de landstitel. "Het wordt met twee ploegen ver boven je een lastige klus. Maar wij hebben bewezen dat het kan. Al zeg ik eerlijk dat ik me liever niet in zo'n situatie bevind", stelt De Boer. "Het is voor ons noodzakelijk om een goed resultaat te boeken. Wij willen een concurrent voor de titel niet dichterbij zien komen en willen geen verdere averij op PSV oplopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen