Overmars: "Daley is één van de grootste talenten van Nederland"

31 januari 2015, 16:13

Volgens directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft Ajax met Daley Sinkgraven een toptalent in huis gehaald. De middenvelder werd vandaag (zaterdag) voor ruim zes miljoen euro overgenomen van sc Heerenveen. "Daley Sinkgraven is één van de grootste talenten van Nederland. En ik vind dat de grootste talenten bij Ajax moeten spelen", zegt Overmars op de clubsite.

Ajax flirtte al enige met de negentienjarige spelmaker. "Wij wilden hem al een tijd hebben en hij wilde graag hier naartoe", legt Overmars uit. "Als spelers met zoveel potentie bij een andere club zitten en door ons aangetrokken moeten worden dan is dat geen probleem. Zolang ze de doorstroming van andere talenten maar niet in de weg staan. Dat is nu niet het geval, we hadden op die posities nog wel wat ruimte. Hij kan namelijk op alle posities op het middenveld uit de voeten, maar hij kan eventueel ook in de aanval opgesteld worden."

Er was even sprake van dat Sinkgraven pas in de zomer naar Amsterdam zou komen, maar dat had niet de voorkeur van Ajax. "We zijn blij dat hij nu al kon komen, hoe eerder hij gewend raakt aan onze manier van trainen en spelen, hoe beter. Hij kan dus vanaf nu alvast een voorsprong nemen op volgend seizoen."

Bron foto: Ajax.nl 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen