Sinkgraven terug in Heerenveen: "Bijzondere wedstrijd"

14 maart 2015, 16:15

Voor het eerst sinds zijn overstap naar Ajax afgelopen januari keert Daley Sinkgraven zondag terug in het Abe Lenstra Stadion. De middenvelder speelt met de Amsterdammers in Friesland tegen sc Heerenveen, de club waar hij naam maakte in het profvoetbal. De negentienjarige middenvelder kijkt uit naar zijn rentree in Friesland.

"Dit is een bijzondere wedstrijd, want ik ben nog niet zo lang weg", zegt Sinkgraven voor de camera's van Ajax TV. "Toen ik naar Ajax ging zeiden me vrienden al dat dit potje niet ver weg was. Ik ben blij dat ik de mensen bij Heerenveen weer zie", zegt de spelmaker, die geen gemakkelijke middag verwacht. "Heerenveen knalt erop, wij moeten zorgen dat wij dat ook kunnen opbrengen. Het gaat een leuke wedstrijd worden, ik verwacht een overwinning voor ons. Het verschil gaat gemaakt worden op het middenveld, het is mooi als ik daar een rol in kan spelen."

Dat laatste is echter nog niet zeker. Sinkgraven moest de laatste vier duels genoegen nemen met een plek op de bank. Wel kwam hij vaak als invaller binnen de lijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen