Tevreden Lamprou zinspeelt op nieuw contract bij Willem II

3 december 2016, 12:18

Kostas Lamprou speelt sinds 2014 bij Willem II en hoopt de club uit Tilburg nog jaren te dienen. Hoewel hij bij de club over een aflopend contract beschikt, gaat zijn voorkeur uit naar een nieuwe verbintenis bij de eredivisionist.

De oud-keeper van Feyenoord heeft nog niet met de clubleiding gesproken, maar weet goed wat hij wil. "Ik ben hier gelukkig, Willem II zit in mijn hart. Natuurlijk heb ik mijn ambities, komt er een grotere club die bij me past, dan zeg ik geen 'nee'. Maar ik wil hier best verlengen", geeft hij aan bij Omroep Brabant.

Lamprou was, met name in zijn eerste seizoenen in de Eredivisie, vaak het mikpunt van kritiek. Dit seizoen lijkt dat anders te zijn. "Ik ben hartstikke goed bezig, dat wil ik zo lang mogelijk vasthouden", zegt de Griek. De oud-speler van Feyenoord steekt veel op van keeperstrainer Harold Wapenaar, die hem de 'Italiaanse' keepersstijl wil aanleren. "Dat was ik niet gewend. Veel blokken en veel aanvallen, het hele lichaam gebruiken. Die Italiaanse filosofie wil hij in Nederland toepassen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen