Groningen weet van interesse in De Jong: "Niet blij mee"

5 december 2016, 21:15

De Graafschap is serieus geïnteresseerd in Henk de Jong, die zelf wel oren heeft naar de trainersfunctie in Doetinchem. FC Groningen, de huidige werkgever van De Jong, is niet blij met de interesse in de commercieel manager van de club. Toch houdt directeur Hans Nijland ernstig rekening met een vertrek van de oud-coach van SC Cambuur.

De Jong heeft bij Groningen nog een contract tot het eind van dit seizoen. "Wij zijn er niet blij mee", reageert Nijland bij FOX Sports. "Het was een paar maanden geleden een opmerkelijke stap om met Henk in zee te gaan, maar we wilden er een succes van maken. Dan wil je niet dat hij een paar maanden later opstapt, dan krijg je flipperkast-gedoe."

Nijland beseft dat De Jong mogelijk verloren gaat voor zijn organisatie. "We hebben vandaag met Henk gesproken en hij wil graag de uitdaging aangaan bij de Graafschap. Dan willen wij graag financiële compensatie. Wij hebben de nodige kosten en duidelijke afspraken gemaakt. We zijn nu in onderhandeling, maar ik verwacht dat we daar wel uit gaan komen. Ik denk ook dat Henk en De Graafschap goed bij elkaar passen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen