Hake gaat contract bij Twente met twee seizoenen verlengen

18 december 2016, 19:52

FC Twente en hoofdtrainer René Hake hebben een akkoord bereikt over een nieuw tweejarig contract. Daardoor zal de keuzeheer binnenkort tot de zomer van 2019 aan de Tukkers verbonden zijn. Twente beloont de coach daarmee voor de goede prestaties van dit seizoen.

"Het is mooi dat de club het vertrouwen in mij uitspreekt en om de waardering te krijgen. Ik heb het vanaf mijn eerste dag dat ik terugkeerde bij FC Twente naar mijn zin bij de club en werk prettig samen met de mensen om mij heen", vertelt de eindverantwoordelijke op de website van de club uit Enschede. "Ik kijk ernaar uit om de komende tijd met z'n allen de uitdagingen die nog voor ons liggen aan te gaan."

"Op sportief vlak hebben we ons in de eerste seizoenshelft in een groot deel van de wedstrijden goed laten zien en dat zorgt voor vertrouwen, maar ook voldoening voor de manier waarop wij als staf met de spelers werken." Ook technisch en commercieel directeur Jan van Halst is content met de contractverlenging. "Met de tweede seizoenshelft van vorig seizoen en de prestaties tot nu toe dit seizoen, heeft Hake prima resultaten geboekt bij FC Twente."

"De omstandigheden waren zeker niet altijd gemakkelijk, maar René heet in die periode zijn verantwoordelijkheid als hoofdtrainer gepakt en goed met de ploeg gepresteerd. René is een deskundig trainer die kritisch kijkt naar ons voetbalbedrijf. Dat kan af en toe best lastig zijn voor ons, maar uiteindelijk is dat alleen maar goed. Ook zijn samenwerking met spelers en staf, geven het vertrouwen dat we met hem verder kunnen werken aan de sportieve opbouw van de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen