Besiktas-transfer Babel bijna rond: medische keuring

2 januari 2017, 10:26   Bijgewerkt: 2 januari 2017, 13:57

Het duurt niet lang meer voordat Ryan Babel zich officieel speler van Besiktas mag noemen. De Turkse topclub heeft maandagochtend officieel bevestigd dat de Nederlandse vleugelaanvaller zijn transfer naar de ploeg uit Istanbul aan het afronden is. Hij wordt medisch gekeurd en zal hoogstwaarschijnlijk daarna tekenen.

Besiktas meldt dat het in onderhandeling is met het kamp-Babel, maar heeft ook al foto's van de medische tests van de Nederlander vrijgegeven. De komst van de oud-Ajacied komt niet als een donderslag bij heldere hemel, aangezien Babel al een tijdje nadrukkelijk in verband gebracht werd met Besiktas en ook al op de tribune zat bij een wedstrijd van de regerend kampioen van Turkije.

Babel verbond zich afgelopen zomer voor een half jaar aan Deportivo La Coruña. De voormalig aanvaller van Ajax, Liverpool, 1899 Hoffenheim, Kasimpasa en Al Ain liet een goede indruk achter in Galicië (vijf goals in twaalf duels), maar veegde een contractvoorstel van de Primera División-club van tafel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen