Southampton-captain Fonte dient transferverzoek in

6 januari 2017, 07:28

José Fonte heeft een transferverzoek ingediend bij Southampton, dat meldt de BBC. De aanvoerder van The Saints zou meermaals een contractverlenging aangeboden hebben gekregen, maar had daar geen oren naar vertelt technisch directeur Les Reed.

"Het is zijn goed recht om dat te doen", aldus Reed. "Hij heeft aangegeven te willen kijken naar wat zijn opties zijn op transfergebied. Hij wil weg bij de club en heeft bij ons een formeel transferverzoek ingediend."

Fonté kwam deze week zes jaar geleden over voor 1,4 miljoen euro van Crystal Palace. De Portugees maakte direct de promotie naar de Championship mee en het jaar daarop werd direct de stap naar de Premier League gemaakt, waar de club binnen een paar jaar zelfs Europees voetbal wist te halen. De 33-jarige verdediger speelde tot dusver 286 duels voor de club en was daarin vijftien keer trefzeker.

Het zou dus zomaar kunnen dat Southampton deze winter haar beide centrale verdedigers ziet vertrekken. Er is namelijk veel belangstelling voor Virgil van Dijk. Onder andere Chelsea, Manchester City en Liverpool worden genoemd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen