Mbappé wacht met transfer, Bolasie verwacht vertrek Lukaku

30 maart 2017, 00:04

Binnen een half jaar tijd is Kylian Mbappé uitgegroeid tot één van de voetballers waar wekelijks in alle buitenlandse media over gesproken wordt. Afgelopen week debuteerde het talent van AS Monaco in het Franse elftal en bij vrijwel elke wedstrijd zijn scouts aanwezig.

Mbappé wil echter niet te hard van stapel lopen. De jonge aanvaller zou tijdens zijn loopbaan graag voor Real Madrid uitkomen, maar weet dat een transfer nu nog niet verstandig zou zijn. "Nu speel ik voor AS Monaco en daarna zien we wel. Je moet naar Real gaan als je top bent, en momenteel ben ik dat nog niet", vertelde hij aan diverse Franse media.

Lukaku

Romelu Lukaku liet al eerder weten in de zomer op een transfer te mikken. En volgens ploeggenoot Yannick Bolasie heeft de aanvaller zijn besluit definitief gemaakt. "Ik spreek hem dagelijks. Everton kan hem echt niet tegenhouden. Naar mijn idee is hij een aanvaller van wereldklasse en het verbaast me niet dat hij wil vertrekken. De club zal uiteindelijk een manier vinden om zijn transfer te regelen", zegt hij tegenover Sky Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen