Strootman blijft bij Roma: "Praten over nieuw contract"

28 april 2017, 16:45

Kevin Strootman heeft met verbazing gereageerd op de geruchten dat hij in de zomer vertrekt bij AS Roma. Volgens enkele Italiaanse media heeft Internazionale vergaande interesse, maar daar is volgens de middenvelder weinig van waar. Hij verwacht ook komend seizoen in Rome te spelen.

Strootman staat nog tot medio 2018 onder contract bij AS Roma en heeft geen intentie om tijdens de zomerse transferperiode te vertrekken. "Op dit moment ben ik met de club in onderhandeling over een nieuw contract. Met de nieuwe technisch directeur (Monchi, red.) zijn er wat dingen veranderd", legt de middenvelder uit aan Sky Sports 24

De Nederlander is op zijn plek bij Roma en verwacht dan ook dat een akkoord niet lang op zich laat wachten. "Ik voel me hier thuis. Ik heb me altijd gesteund gevoeld, zowel voor als na mijn blessure. Ik werk prettig samen met mijn teamgenoten, de trainer en de clubleiding. Het is duidelijk dat wanneer je over een vijfjarig contract praat, alles in orde moet zijn. Maar volgend seizoen speel ik in ieder geval nog hier", geeft de 26-jarige Strootman duidelijkheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen