Anderlecht mikt op 'grootste transfer uit Belgische historie'

20 mei 2017, 09:58

Vrijdag werd bekend dat Youri Tielemans na dit seizoen gaat vertrekken bij Anderlecht en het is duidelijk dat hij niet voor een vriendenprijsje op te halen valt in Brussel. De kampioen van België wil 'de grootste transfer uit de Belgische geschiedenis' realiseren.

Na het behalen van het 34ste kampioenschap in de clubgeschiedenis werd duidelijk dat de talentvolle Tielemans de club gaat verlaten. "Er is heel veel interesse voor Youri", zegt manager Herman Van Holsbeeck in Belgische media. "Vorig jaar hadden we al afgesproken met Tielemans dat we samen zouden werken aan een grote transfer. Ik denk dat de transfer van Youri Tielemans de grootste transfer zal zijn uit de Belgische geschiedenis." Momenteel is de overstap van Marouane Fellaini naar Everton voor 22 miljoen euro nog de duurste in de Belgische historie.

Waar Tielemans dus mag vertrekken, wil de club Leander Dendocnker wel aan boord houden. "Dendoncker is de belangrijkste jonge speler die we absoluut nog een jaar moeten houden", stelt Van Holsbeeck.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen