Room tekent contract voor twee seizoenen bij PSV

16 augustus 2017, 16:09

Eloy Room maakt definitief de overstap van Vitesse naar PSV, dat maakten beide clubs zojuist bekend. De doelman was vijftien jaar lang actief voor de bekerwinnaar, maar de overstap naar Eindhoven hing al even in de lucht. Nu is hij ook medisch gekeurd, waardoor hij zijn handtekening kon zetten onder een tweejarig contract.

"Ik heb schitterende jaren gehad bij Vitesse", zegt de 28-jarige keeper op de website van zijn nu oude werkgever. "Eerst jarenlang in de voetbalacademie en de afgelopen seizoenen als eerste doelman. Het winnen van de beker is voor iedereen, dus ook voor mij, een absoluut hoogtepunt. Ik wil iedereen binnen Vitesse bedanken voor de prachtige jaren en wens de club natuurlijk veel succes."

Mo Allach, technisch directeur bij Vitesse, geeft aan dat de club al geanticipeerd heeft op zijn vertrek. "We wisten dat er een kans was dat Eloy deze zomer zou vertrekken. Daarop hebben we vroegtijdig ingespeeld met het aantrekken van Remko Pasveer. Hoewel Eloy niet hoefde te vertrekken, gunnen wij hem als een door de club opgeleide speler deze stap als geen ander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen