Ajax en Tottenham Hotspur maken transfer Sánchez officieel

18 augustus 2017, 18:30

Davinson Sánchez is vertrokken bij Ajax en gaat aan de slag bij Tottenham Hotspur. Met de veelbesproken transfer is veertig miljoen euro gemoeid, communiceert Ajax via de officiële kanalen.Door bonussen kan de transfersom verder oplopen tot maximaal 42 miljoen euro. Sanchez had in Amsterdam nog een contract tot medio 2021. Zijn nieuwe verbintenis in Londen loopt tot de zomer van 2023.

"Ik ben erg blij om voor een beroemde club als Tottenham te tekenen", zegt Sánchez op de website van de Spurs. "Ik er naar uit om met manager Mauricio Pochettino en de spelers samen te werken."Sánchez speelde slechts een seizoen voor Ajax. De Amsterdammers kochten hem zelf van het Colombiaanse Atletico Nacional. "Ik wil de trainer, bestuurd, spelers en de fans van Ajax bedenken. Dit is voor mij een mooie stap om mijzelf verder te ontwikkelen."

De transfer van Sánchez gaat de boeken in als een recordtransfer. Ajax ontvan nooit zoveel geld voor een speler, en Tottenham betaalde nooit eerder een dergelijk bedrag voor een versterking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen