Wedstrijd voorbij, ADO Den Haag 2, FC Twente 4.

• 90' +4
      Tweede helft voorbij, ADO Den Haag 2, FC Twente 4.

DOELPUNT TWENTE!

• 87'
      Doelpunt! ADO Den Haag 2, FC Twente 3. Schot met rechts van Danilo (FC Twente) van heel dichtbij hoog in het midden van het doel uit een corner.
  • 87'
    Doelpoging van Halil Dervisoglu (FC Twente)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Gijs Smal met een voorzet.
  • 87'
    Corner voor FC Twente. Veroorzaakt door Dario Del Fabro.
  • 87'
    Doelpoging van Godfried Roemeratoe (FC Twente)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Halil Dervisoglu.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Danilo (FC Twente) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Luka Ilic met een voorzet.

DOELPUNT ADO!

EIGEN DOELPUNT!

• 58'
      Doelpunt! ADO Den Haag 0, FC Twente 2. Schot met rechts van Danilo (FC Twente) van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 57'
       Wissel bij ADO Den Haag. John Goossens komt in de plaats van Ilay Elmkies.
  • 57'
       Wissel bij ADO Den Haag. Samy Bourard komt in de plaats van David Lennart Philipp.
  • 55'
    Vaclav Cerny (FC Twente) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
    Overtreding van David Lennart Philipp (ADO Den Haag).
  • 55'
    Overtreding van Kik Pierie (FC Twente).
  • 55'
    Jonas Arweiler (ADO Den Haag) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Jesse Bosch (FC Twente) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 50'
    Overtreding van Andrei Ratiu (ADO Den Haag).
  • 48'
    Overtreding van Ilay Elmkies (ADO Den Haag).
  • 48'
  • 47'
    Doelpoging van David Lennart Philipp (ADO Den Haag)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Ilay Elmkies.
  • 46'
    Schot met rechts van Danilo (FC Twente) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Vaclav Cerny.