Live verslag Mainz 05 - Dortmund

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, FSV Mainz 05 0, Borussia Dortmund 1.
  • 90' +5
    Corner voor Borussia Dortmund. De bal gaat via Robin Zentner over de achterlijn.
  • 90' +5
    Schot met rechts van Giovanni Reyna (Borussia Dortmund) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 90' +4
    Thorgan Hazard (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +4
    Overtreding van Moussa Niakhaté (FSV Mainz 05).
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Julian Brandt (Borussia Dortmund) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Erling Haaland met een voorzet.
  • 90' +2
      Axel Witsel (Borussia Dortmund) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +2
    Overtreding van Axel Witsel (Borussia Dortmund).
  • 90' +2
    Kevin Stöger (FSV Mainz 05) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +1
      Anderson Lucoqui (FSV Mainz 05) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +1
  • 90'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jude Bellingham (Borussia Dortmund).
  • 90'
    Jude Bellingham (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90'
    Overtreding van Anderson Lucoqui (FSV Mainz 05).
  • 88'
  • 87'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Giovanni Reyna (Borussia Dortmund).