Live verslag Greuther Fürth - M'gladbach

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Greuther Fürth 0, Borussia Mönchengladbach 2.
  • 44'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Simon Asta over de achterlijn.
  • 43'
    Buitenspel Greuther Fürth. Andreas Linde met de pass, maar Jamie Leweling staat buitenspel.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Julian Green (Greuther Fürth) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Max Christiansen.
  • 41'
    Julian Green (Greuther Fürth) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Overtreding van Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach).
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Breel Embolo.
  • 39'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Max Christiansen over de achterlijn.
  • 39'
    Doelpoging van Breel Embolo (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 37'
    Buitenspel Borussia Mönchengladbach. Florian Neuhaus met de pass, maar Marcus Thuram staat buitenspel.
  • 36'
    Doelpoging van Jamie Leweling (Greuther Fürth)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Max Christiansen.
  • 36'
    Corner voor Greuther Fürth. De bal gaat via Louis Jordan Beyer over de achterlijn.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Alassane Plea vanuit een dood spelmoment.
  • 34'
    Overtreding van Max Christiansen (Greuther Fürth).
  • 34'
    Alassane Plea (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 31'
  • 31'
    Breel Embolo (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 30'
    Overtreding van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach).
  • 30'
    Simon Asta (Greuther Fürth) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Sebastian Griesbeck (Greuther Fürth) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Gian-Luca Itter met een voorzet uit een corner.
  • 29'
    Corner voor Greuther Fürth. De bal gaat via Joe Scally over de achterlijn.
  • 28'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Sebastian Griesbeck over de achterlijn.
  • 27'
    Doelpoging van Kouadio Koné (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Joe Scally (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 25'
    Overtreding van Louis Jordan Beyer (Borussia Mönchengladbach).
  • 25'
    Branimir Hrgota (Greuther Fürth) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 24'
    Buitenspel Borussia Mönchengladbach. Louis Jordan Beyer met de pass, maar Marcus Thuram staat buitenspel.
  • 23'
      Timothy Tillman (Greuther Fürth) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.

DOELPUNT M'GLADBACH!

• 23'
    Doelpunt! Greuther Fürth 0, Borussia Mönchengladbach 2. Alassane Plea (Borussia Mönchengladbach) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 21'
    Beslissing VAR: penalty Borussia Mönchengladbach.
  • 19'
    Strafschop Borussia Mönchengladbach. Stefan Lainer lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 19'
    Strafschop veroorzaakt door Timothy Tillman (Greuther Fürth) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Julian Green (Greuther Fürth) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.