Ivan Ordets (VfL Bochum) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Davie Selke (1. FC Köln) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
    Overtreding van Philipp Hofmann (VfL Bochum).
  • 43'
    Florian Kainz (1. FC Köln) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Florian Kainz (1. FC Köln) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 42'
    Overtreding van Takuma Asano (VfL Bochum).
  • 42'
    Florian Kainz (1. FC Köln) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 40'
    Kopbal van Davie Selke (1. FC Köln) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Benno Schmitz met een voorzet.
  • 36'
    Corner voor 1. FC Köln. De bal gaat via Anthony Losilla over de achterlijn.
  • 36'
  • 33'
    Buitenspel 1. FC Köln. Davie Selke met de pass, maar Dejan Ljubicic staat buitenspel.
  • 30'
    Schot met rechts van Takuma Asano (VfL Bochum) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Christopher Antwi-Adjei.
  • 28'
    Eric Martel (1. FC Köln) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
  • 28'
    Kopbal van Davie Selke (1. FC Köln) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dejan Ljubicic met een voorzet.
  • 27'
      Philipp Hofmann (VfL Bochum) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 27'
  • 27'
    Dejan Ljubicic (1. FC Köln) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 27'
    Overtreding van Patrick Osterhage (VfL Bochum).
  • 27'
    Benno Schmitz (1. FC Köln) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
  • 25'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Kevin Stöger (VfL Bochum).
  • 24'
  • 24'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Ivan Ordets (VfL Bochum).
  • 16'
    Schot met links van Julian Chabot (1. FC Köln) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ellyes Skhiri.