•
    Wedstrijd afgelopen, Borussia Mönchengladbach 0, FSV Mainz 05 1.

DOELPUNT MAINZ 05!

• 54'
      Doelpunt! Borussia Mönchengladbach 0, FSV Mainz 05 1. Aarón Martín (FSV Mainz 05) uit een vrije trap, Schot met links in de linkerbovenhoek.
  • RODE KAART!

• 52'
      Ko Itakura (Borussia Mönchengladbach) krijgt een rode kaart.
  • 51'
    Karim Onisiwo (FSV Mainz 05) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 51'
    Overtreding van Ko Itakura (Borussia Mönchengladbach).
  • 51'
       Wissel bij Borussia Mönchengladbach. Lars Stindl komt in het veld voor Alassane Plea , die niet verder kan door een blessure.
  • 48'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Karim Onisiwo over de achterlijn.
  • 48'
    Doelpoging van Joe Scally (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Marvin Friedrich met een kopbal.
  • 47'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Robin Zentner over de achterlijn.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Manu Koné (Borussia Mönchengladbach) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Jonas Hofmann.