Tweede helft afgelopen, Eintracht Frankfurt 2, SC Freiburg 1.
    Christian Günter (SC Freiburg) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +5
    Overtreding van Rafael Borré (Eintracht Frankfurt).
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Éric Ebimbe (Eintracht Frankfurt) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 90' +4
    Schot met links van Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Tuta.
  • 90' +3
      Éric Ebimbe (Eintracht Frankfurt) krijgt een gele kaart vanwege overdreven vieren van een doelpunt.

DOELPUNT FRANKFURT!

• 90'
      Doelpunt! Eintracht Frankfurt 2, SC Freiburg 1. Schot met rechts van Éric Ebimbe (Eintracht Frankfurt) van heel dichtbij in de rechterbenedenhoek.
  • 89'
    Robert Wagner (SC Freiburg) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 89'
    Overtreding van Paxten Aaronson (Eintracht Frankfurt).
  • 89'
    Buitenspel Eintracht Frankfurt. Éric Ebimbe met de pass, maar Rafael Borré staat buitenspel.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Michael Gregoritsch (SC Freiburg) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel na een snelle counter.
  • 88'
    Schot met rechts van Michael Gregoritsch (SC Freiburg) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Mark Flekken.
  • 87'
    Schot met links van Ritsu Doan (SC Freiburg) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Lucas Höler.
  • 86'
    Corner voor SC Freiburg. De bal gaat via Éric Ebimbe over de achterlijn.
  • 86'
    Doelpoging van Ritsu Doan (SC Freiburg)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Matthias Ginter.
  • 85'
    Kopbal van Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Philipp Max met een voorzet.