•
    Wedstrijd afgelopen, VfL Wolfsburg 2, Borussia Mönchengladbach 2.

DOELPUNT WOLFSBURG!

• 68'
      Doelpunt! VfL Wolfsburg 2, Borussia Mönchengladbach 2. Schot met rechts van Omar Marmoush (VfL Wolfsburg) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Paulo Otávio met een voorzet.
  • 66'
    Overtreding van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach).
  • 66'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 66'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Felix Nmecha (VfL Wolfsburg) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Maximilian Arnold met een voorzet uit een corner.
  • 65'
    Corner voor VfL Wolfsburg. De bal gaat via Nico Elvedi over de achterlijn.
  • 64'
      Patrick Wimmer (VfL Wolfsburg) krijgt een gele kaart.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Omar Marmoush (VfL Wolfsburg) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Yannick Gerhardt.
  • 58'
       Wissel bij VfL Wolfsburg. Omar Marmoush komt in het veld voor Lukas Nmecha.
  • 58'
       Wissel bij VfL Wolfsburg. Felix Nmecha komt in het veld voor Mattias Svanberg.
  • 57'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Paulo Otávio over de achterlijn.
  • 56'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Maximilian Arnold over de achterlijn.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Patrick Wimmer (VfL Wolfsburg) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 54'
    Kopbal van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Alassane Plea met een voorzet.
  • 53'
    Corner voor VfL Wolfsburg. De bal gaat via Marvin Friedrich over de achterlijn.
  • 52'
    Doelpoging van Lukas Nmecha (VfL Wolfsburg)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Patrick Wimmer.
  • 52'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Micky van de Ven over de achterlijn.
  • 51'
    Julian Weigl (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 51'
    Overtreding van Yannick Gerhardt (VfL Wolfsburg).
  • 49'
    Buitenspel VfL Wolfsburg. Yannick Gerhardt met de pass, maar Lukas Nmecha staat buitenspel.
  • 48'
    Corner voor VfL Wolfsburg. De bal gaat via Julian Weigl over de achterlijn.

DOELPUNT M'GLADBACH!

• 47'
      Doelpunt! VfL Wolfsburg 1, Borussia Mönchengladbach 2. Schot met rechts van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek uit een corner.
  • 46'
    Doelpoging van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jonas Hofmann met een voorzet.
  • 46'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Yannick Gerhardt over de achterlijn.
  • 46'
    Doelpoging van Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Alassane Plea met een steekpass.
  • 45'
    Overtreding van Patrick Wimmer (VfL Wolfsburg).
  • 45'
    Manu Koné (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
      Tweede helft begint VfL Wolfsburg 1, Borussia Mönchengladbach 1.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, VfL Wolfsburg 1, Borussia Mönchengladbach 1.
  • 45' +1
      Julian Weigl (Borussia Mönchengladbach) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +1
  • 45' +1
    Overtreding van Julian Weigl (Borussia Mönchengladbach).
  • 45'
    Schot met rechts van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ramy Bensebaïni met een kopbal.
  • 44'
  • 44'
    Marvin Friedrich (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.