Eerste helft afgelopen, Eintracht Frankfurt 1, VfL Bochum 1.
  • 45' +2
    Overtreding van Ivan Ordets (VfL Bochum).
  • 45' +2
    Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Patrick Osterhage (VfL Bochum) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Kevin Stöger uit een corner.
  • 45' +1
    Corner voor VfL Bochum. De bal gaat via Robin Koch over de achterlijn.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Kevin Stöger (VfL Bochum) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Moritz Broschinski.
  • 39'
    Overtreding van Bernardo (VfL Bochum).
  • 39'
    Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 38'
  • 38'
    Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Bernardo over de achterlijn.
  • 36'
  • 34'
      Tim Oermann (VfL Bochum) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 34'
    Overtreding van Tim Oermann (VfL Bochum).
  • 34'
  • 30'
    Buitenspel VfL Bochum. Takuma Asano met de pass, maar Moritz Broschinski staat buitenspel.
  • 29'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tim Oermann (VfL Bochum) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Kevin Stöger uit een corner.
  • 28'
    Corner voor VfL Bochum. De bal gaat via Willian Pacho over de achterlijn.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Kevin Stöger (VfL Bochum) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Takuma Asano na een snelle counter.
  • 25'
  • 25'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Philipp Max met een voorzet.
  • 20'
  • 20'
       Wissel bij Eintracht Frankfurt. Donny van de Beek komt in het veld voor Hugo Larsson , die niet verder kan door een blessure.
  • 19'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Hugo Larsson (Eintracht Frankfurt).

DOELPUNT BOCHUM!

• 16'
      Doelpunt! Eintracht Frankfurt 1, VfL Bochum 1. Schot met rechts van Moritz Broschinski (VfL Bochum) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kevin Stöger met een kopbal.
  • 16'
  • 14'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt).