Tweede helft afgelopen, VfB Stuttgart 2, Werder Bremen 0.
    Romano Schmid (Werder Bremen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +4
    Overtreding van Jamie Leweling (VfB Stuttgart).
  • 90' +3
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Mitchell Weiser (Werder Bremen) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Romano Schmid met een voorzet uit een corner.
  • 90' +2
    Corner voor Werder Bremen. De bal gaat via Waldemar Anton over de achterlijn.
  • 90' +2
    Kopbal van Dawid Kownacki (Werder Bremen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Mitchell Weiser met een voorzet.
  • 90' +1
    Corner voor Werder Bremen. De bal gaat via Alexander Nübel over de achterlijn.
  • 90' +1
    Schot met rechts van Romano Schmid (Werder Bremen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 90' +1
    Corner voor Werder Bremen. De bal gaat via Dan-Axel Zagadou over de achterlijn.
  • 90' +1
    Doelpoging van Senne Lynen (Werder Bremen)! Schot met rechts vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant wordt geblokt. Op aangeven van Olivier Deman.
  • 89'
    Niklas Stark (Werder Bremen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 89'
    Overtreding van Serhou Guirassy (VfB Stuttgart).
  • 89'
       Wissel bij VfB Stuttgart. Anthony Rouault komt in het veld voor Pascal Stenzel.
  • 88'
       Wissel bij Werder Bremen. Dawid Kownacki komt in het veld voor Rafael Borré.
  • 88'
       Wissel bij Werder Bremen. Senne Lynen komt in het veld voor Jens Stage.
  • 87'
    Schot met rechts van Jens Stage (Werder Bremen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Justin Njinmah.
  • 85'
      Pascal Stenzel (VfB Stuttgart) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 85'
    Justin Njinmah (Werder Bremen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 85'
    Overtreding van Pascal Stenzel (VfB Stuttgart).
  • 85'
    Buitenspel VfB Stuttgart. Alexander Nübel met de pass, maar Jeong Woo-Yeong staat buitenspel.
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Justin Njinmah (Werder Bremen) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Anthony Jung.
  • 82'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Justin Njinmah (Werder Bremen) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Rafael Borré na een snelle counter.
  • 78'
    Corner voor Werder Bremen. De bal gaat via Pascal Stenzel over de achterlijn.
  • 78'
    Doelpoging van Niklas Stark (Werder Bremen)! Kopbal vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Romano Schmid met een voorzet.
  • 78'
       Wissel bij VfB Stuttgart. Jamie Leweling komt in het veld voor Silas Katompa Mvumpa.
  • 78'
       Wissel bij VfB Stuttgart. Jeong Woo-Yeong komt in het veld voor Chris Führich.
  • 77'
  • 76'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jens Stage (Werder Bremen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Romano Schmid.