Wedstrijd afgelopen, Arsenal 1, Wolverhampton Wanderers 2.

Eerste helft afgelopen, Arsenal 1, Wolverhampton Wanderers 2.
  • 45' +8
    Buitenspel Arsenal. Willian met de pass, maar Héctor Bellerín staat buitenspel.
  • 45' +6
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 45' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Fábio Silva.
  • 45' +1
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Kieran Tierney over de achterlijn.
  • 45'
    Schot met rechts van Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van David Luiz met een steekpass.
  • 45'
    Schot met rechts van Fábio Silva (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Nélson Semedo.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van David Luiz (Arsenal) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 43'
    Overtreding van João Moutinho (Wolverhampton Wanderers).
  • 43'
    Willian (Arsenal) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

DOELPUNT WOLVES!

• 41'
      Doelpunt! Arsenal 1, Wolverhampton Wanderers 2. Schot met rechts van Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 41'
    Schot met links van Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Adama Traoré.
  • 40'
    Overtreding van David Luiz (Arsenal).
  • 40'
    Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    João Moutinho (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Overtreding van Gabriel Magalhães (Arsenal).
  • 36'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via Willy Boly over de achterlijn.
  • 33'
    Kopbal van Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Pedro Neto met een voorzet.
  • 32'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via David Luiz over de achterlijn.
  • 32'
    Doelpoging van Fábio Silva (Wolverhampton Wanderers)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Adama Traoré.
  • 31'
    Overtreding van Granit Xhaka (Arsenal).
  • 31'
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 31'
  • 31'
    Nélson Semedo (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

DOELPUNT ARSENAL!

• 29'
      Doelpunt! Arsenal 1, Wolverhampton Wanderers 1. Kopbal van Gabriel Magalhães (Arsenal) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Willian met een voorzet uit een corner.