Tottenham Hotspur Stadium London, Engeland

Live verslag Tottenham - Leeds

DOELPUNT TOTTENHAM!

• 42'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 2, Leeds United 0. Schot met rechts van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Harry Kane met een voorzet.
  • 42'
    Schot met links van Patrick Bamford (Leeds United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jack Harrison (Leeds United) van buiten het strafschopgebied net iets te hoog. Op aangeven van Mateusz Klich.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ezgjan Alioski (Leeds United) van buiten het strafschopgebied rechts naast het doel.
  • 37'
    Doelpoging van Patrick Bamford (Leeds United)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Ezgjan Alioski met een voorzet.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Ben Davies.
  • 34'
    Overtreding van Patrick Bamford (Leeds United).
  • 34'
    Eric Dier (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 33'
    Schot met rechts van Rodrigo (Leeds United) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Mateusz Klich.
  • 32'
    Overtreding van Harry Winks (Tottenham Hotspur).
  • 32'
    Mateusz Klich (Leeds United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 31'
    Jack Harrison (Leeds United) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 31'
    Overtreding van Matt Doherty (Tottenham Hotspur).
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Harry Kane (Tottenham Hotspur) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Steven Bergwijn vanuit een dood spelmoment.
  • 30'
    Doelpoging van Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt.