Wedstrijd afgelopen, Wolverhampton Wanderers 2, Arsenal 1.

DOELPUNT WOLVES!

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Wolverhampton Wanderers 1, Arsenal 1.

• 45' +4
    Doelpunt! Wolverhampton Wanderers 1, Arsenal 1. Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbovenhoek.
  • 45' +3
    Beslissing VAR: rode kaart David Luiz (Arsenal).
  • RODE KAART!

• 45' +2
      David Luiz (Arsenal) krijgt een rode kaart.
  • 45' +2
    Strafschop Wolverhampton Wanderers. Willian José lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 45' +2
    Strafschop veroorzaakt door David Luiz (Arsenal) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 42'
    Bernd Leno (Arsenal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Overtreding van Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers).
  • 40'
      Thomas Partey (Arsenal) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 40'
    Overtreding van Thomas Partey (Arsenal).
  • 40'
    Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via Maximilian Kilman over de achterlijn.
  • 39'
    Schot met rechts van Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Daniel Podence.
  • 38'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Thomas Partey over de achterlijn.
  • 37'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Granit Xhaka over de achterlijn.
  • 35'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Cédric Soares over de achterlijn.
  • 33'
    Overtreding van Nicolas Pépé (Arsenal).
  • 33'
    Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.