Wedstrijd afgelopen, Arsenal 3, Manchester United 1.

DOELPUNT ARSENAL!

• 45' +5
      Eerste helft afgelopen, Arsenal 2, Manchester United 1.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Nuno Tavares (Arsenal) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 45' +2
    Schot met links van Martin Ødegaard (Arsenal) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Eddie Nketiah.
  • 45' +2
  • 45' +1
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Cédric Soares over de achterlijn.
  • 45' +1
    Schot met links van Alex Telles (Manchester United) gered door de keeper! De poging van links, vanaf grote afstand werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Bruno Fernandes.
  • 42'
    Overtreding van Nuno Tavares (Arsenal).
  • 42'
    Anthony Elanga (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 40'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Mohamed Elneny over de achterlijn.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gabriel Magalhães (Arsenal) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Martin Ødegaard met een voorzet uit een corner.
  • 39'
    Doelpoging van Bukayo Saka (Arsenal)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nuno Tavares.
  • 39'
  • 38'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via David de Gea over de achterlijn.
  • 38'
    Schot met rechts van Mohamed Elneny (Arsenal) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Bukayo Saka.
  • 36'
    Doelpoging van Cristiano Ronaldo (Manchester United)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bruno Fernandes.

DOELPUNT MAN UTD!

• 33'
      Doelpunt! Arsenal 2, Manchester United 1. Schot met links van Cristiano Ronaldo (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Nemanja Matic met een voorzet.

• 31'
    Doelpunt! Arsenal 2, Manchester United 0. Bukayo Saka (Arsenal) benut de penalty met een Schot met links in de linkerbenedenhoek.
  • 30'
      Alex Telles (Manchester United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 29'
    Beslissing VAR: penalty Arsenal.
  • 27'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft Arsenal 1-0 Manchester United.
  • 26'
    Doelpunt afgekeurd door de VAR! Eddie Nketiah (Arsenal) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.
  • 26'
    Strafschop Arsenal. Bukayo Saka lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 26'
    Strafschop veroorzaakt door Alex Telles (Manchester United) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 24'
    Schot met rechts van Eddie Nketiah (Arsenal) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Martin Ødegaard.
  • 23'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Diogo Dalot (Manchester United) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Bruno Fernandes.
  • 21'
    Overtreding van Alex Telles (Manchester United).
  • 21'
    Bukayo Saka (Arsenal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 20'
    Overtreding van Martin Ødegaard (Arsenal).
  • 20'
    Scott McTominay (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Cristiano Ronaldo (Manchester United) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Diogo Dalot.
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Martin Ødegaard (Arsenal) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links uit een directe vrije trap.
  • 17'
    Overtreding van Anthony Elanga (Manchester United).
  • 17'
    Eddie Nketiah (Arsenal) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 15'
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Anthony Elanga (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Cristiano Ronaldo.
  • 10'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Scott McTominay (Manchester United) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Bruno Fernandes met een voorzet uit een corner.
  • 10'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Gabriel Magalhães over de achterlijn.
  • 10'
    Doelpoging van Bruno Fernandes (Manchester United)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Scott McTominay.
  • 7'
    Buitenspel Manchester United. Alex Telles met de pass, maar Cristiano Ronaldo staat buitenspel.
  • 6'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Scott McTominay (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Alex Telles met een voorzet uit een corner.
  • 5'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Nuno Tavares over de achterlijn.
  • 5'
    Schot met rechts van Anthony Elanga (Manchester United) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.