McTominay legt United stapels huiswerk op voor komst Ten Hag

23 april 2022, 21:42

Erik ten Hag wacht bij Manchester United een zware klus. Daar werd hij zaterdag nog maar eens aan herinnerd door Scott McTominay, die na de 3-1 nederlaag tegen Arsenal de pers te woord stond. De middenvelder ging tot in detail in op alles wat er momenteel fout gaat bij de club en wat zijn nieuwe trainer te wachten staat.

De Schot liep kort na de wedstrijd leeg voor de camera van BT Sport. Ondanks een aardige fase stond het voor de derde keer in vier wedstrijden met lege handen, waarmee Champions League-voetbal nu definitief uit zicht lijkt. "Doelpunten veranderen de wedstrijd en we hebben niet genoeg gescoord", begon McTominay zijn simpele verklaring. "We domineerden twintig, 25 minuten in de tweede helft, maar vervolgens steken zij het veld over en scoren ze. Dat is hoe het nu gaat."

Uiteraard krijgt ook McTominay alle onrust rond de club mee. "Er zijn veel problemen wat betreft spelers, staf, de clubleiding... Er is veel aan de hand, maar wij moeten ons gewoon focussen op wat er op het veld gebeurt. We moeten goed in de spiegel kijken. Je kunt niet thuiskomen en tevreden zijn, wanneer je drie goals incasseert tegen Arsenal terwijl je verdiende te winnen. De laatste twee maanden zie je bij ons een gebrek aan zelfvertrouwen. Vandaag spelen we een redelijke wedstrijden, maar zelfs dan... Het geloof, wat zo belangrijk is in het voetbal, dat is er gewoon niet."

Komst Ten Hag

Vanaf volgend seizoen is het aan Ten Hag om het tij te keren in Manchester. McTominay ziet echter ook voor de spelersgroep genoeg huiswerk tot die tijd. "In de laatste vier wedstrijden spelen we voor onze trots. We moeten het veld opkomen en ballen tonen, ons niet verstoppen. We willen zo goed mogelijk eindigen, maar moeten vooral overal klaar voor zijn wanneer de nieuwe trainer komt. We moeten voorbereid en gefocust zijn en hem imponeren. Dan kunnen we daarop verder bouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen