Ten Hag kan aan de bak: United bezig aan slechtste seizoen ooit

23 april 2022, 19:45

Voor Erik ten Hag wacht een monsterklus als hij komende zomer begint als hoofdcoach van Manchester United. De topclub zag de Champions League-tickets na een zeperd tegen Arsenal (3-1 nederlaag) verder uit het zicht verdwijnen en moet vrezen voor een negatief record.

Na 34 speelronden hebben de Mancunians slechts 54 punten verzameld. Dat betekent dat de topclub bezig is aan de slechtste campagne in de clubhistorie. Hiervoor was de jaargang 2013/2014 de slechtste: destijds pakte United na 34 speelronden 57 punten en bivakkeerde United slechts in de subtop. De topclub eindigde destijds op de teleurstellende zevende plaats.

United blijkt vooral op vreemde bodem de weg kwijt. De topclub verloor voor de eerste keer sinds 1980 vier uitduels op rij. Destijds verloren de Mancunians er zelfs zes op rij. Het heeft United serieus in de problemen gebracht. Deelname aan de Champions League is voor komend seizoen allesbehalve uitgemaakte zaak.

Voor Ten Hag wacht dus een monsterklus op Old Trafford. Afgelopen week zette hij zijn krabbel onder een contract dat hem tot de zomer van 2025 aan United bindt, met een optie voor een extra seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen