•
    Wedstrijd afgelopen, Brentford 2, Nottingham Forest 1.

DOELPUNT BRENTFORD!

• 90' +3
      Doelpunt! Brentford 2, Nottingham Forest 1. Schot met links van Josh Dasilva (Brentford) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Frank Onyeka.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Aaron Hickey (Brentford) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Josh Dasilva.
  • 89'
    Danilo verlaat het veld met een blessure, maar kan niet worden vervangen omdat Nottingham Forest alle wissels al heeft gebruikt..
  • 89'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Danilo (Nottingham Forest).
  • 89'
  • 88'
    Schot met rechts van Frank Onyeka (Brentford) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Saman Ghoddos.