DOELPUNT LEEDS!

• 78'
      Eigen doelpunt van João Palhinha, Fulham. Fulham 2, Leeds United 1.
  • 78'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Patrick Bamford (Leeds United) van heel dichtbij gaat bijna raak, maar te ver naar links uit een corner.
  • 78'
    Doelpoging van Luis Sinisterra (Leeds United)! Schot met rechts van heel dichtbij wordt geblokt. Op aangeven van Liam Cooper met een voorzet.
  • 77'
    Corner voor Leeds United. De bal gaat via Harry Wilson over de achterlijn.
  • 77'
  • 77'
  • 76'
    Corner voor Leeds United. De bal gaat via Bernd Leno over de achterlijn.
  • 76'
    Schot met links van Marc Roca (Leeds United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Jack Harrison.
  • 75'
  • 75'
    Wedstrijd onderbroken (Fulham).
  • 72'
    Buitenspel Leeds United. Weston McKennie met de pass, maar Patrick Bamford staat buitenspel.

DOELPUNT FULHAM!

• 71'
      Doelpunt! Fulham 2, Leeds United 0. Schot met rechts van Andreas Pereira (Fulham) van heel dichtbij in het midden van het doel.
  • 70'
  • 69'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Bobby De Cordova-Reid (Fulham).
  • 68'
  • 67'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure João Palhinha (Fulham).
  • 66'
      Liam Cooper (Leeds United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 66'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Liam Cooper (Leeds United).
  • 66'
    Overtreding van Liam Cooper (Leeds United).
  • 66'
    João Palhinha (Fulham) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 65'
    Buitenspel Fulham. Kenny Tete met de pass, maar Harry Wilson staat buitenspel.
  • 65'
  • 64'
       Wissel bij Leeds United. Patrick Bamford komt in het veld voor Rodrigo.
  • 64'
       Wissel bij Leeds United. Luis Sinisterra komt in het veld voor Brenden Aaronson.
  • 63'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Willian (Fulham).
  • 63'
    Corner voor Fulham. De bal gaat via Rodrigo over de achterlijn.
  • 63'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Andreas Pereira (Fulham) van buiten het strafschopgebied uit een directe vrije trap.
  • 61'
      Maximilian Wöber (Leeds United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 61'
    Overtreding van Maximilian Wöber (Leeds United).
  • 61'
    Harry Wilson (Fulham) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 60'
    Doelpoging van Jack Harrison (Leeds United)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Brenden Aaronson.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Crysencio Summerville (Leeds United) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Robin Koch uit een corner.