Wedstrijd afgelopen, Leeds United 2, Brighton and Hove Albion 2.

DOELPUNT LEEDS!

DOELPUNT BRIGHTON!

• 60'
      Eigen doelpunt van Jack Harrison, Leeds United. Leeds United 1, Brighton and Hove Albion 2.

• 60'
      Doelpunt! Leeds United 1, Brighton and Hove Albion 2. Schot met links van Solly March (Brighton and Hove Albion) van heel dichtbij in de rechterbovenhoek.
  • 59'
    Doelpoging van Joël Veltman (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Moisés Caicedo.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pervis Estupiñán (Brighton and Hove Albion) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog vanuit een dood spelmoment.
  • 58'
    Overtreding van Junior Firpo (Leeds United).
  • 58'
    Solly March (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Luke Ayling (Leeds United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Jack Harrison met een voorzet uit een corner.
  • 56'
    Corner voor Leeds United. De bal gaat via Adam Webster over de achterlijn.
  • 56'
    Doelpoging van Jack Harrison (Leeds United)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Brenden Aaronson.
  • 55'
    Pascal Groß (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
  • 55'
  • 53'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion).
  • 52'
    Overtreding van Pervis Estupiñán (Brighton and Hove Albion).
  • 52'
    Crysencio Summerville (Leeds United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Buitenspel Leeds United. Luke Ayling met de pass, maar Maximilian Wöber staat buitenspel.
  • 47'
    Corner voor Leeds United. De bal gaat via Jason Steele over de achterlijn.
  • 47'
    Schot met rechts van Brenden Aaronson (Leeds United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Patrick Bamford.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Brenden Aaronson (Leeds United) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Tyler Adams.
  • 46'
    Overtreding van Jack Harrison (Leeds United).
  • 46'
    Solly March (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
      Tweede helft begint Leeds United 1, Brighton and Hove Albion 1.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Leeds United 1, Brighton and Hove Albion 1.
  • 44'
    Buitenspel Leeds United. Luke Ayling met de pass, maar Crysencio Summerville staat buitenspel.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Kaoru Mitoma.
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Patrick Bamford (Leeds United) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Brenden Aaronson met een steekpass na een snelle counter.

• 39'
      Doelpunt! Leeds United 1, Brighton and Hove Albion 1. Schot met rechts van Patrick Bamford (Leeds United) van buiten het strafschopgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Jack Harrison.
  • 39'
    Buitenspel Brighton and Hove Albion. Joël Veltman met de pass, maar Evan Ferguson staat buitenspel.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kaoru Mitoma (Brighton and Hove Albion) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Lewis Dunk.