King Power Stadium Leicester, Leicestershire, Engeland

Live verslag Leicester - Chelsea

DOELPUNT CHELSEA!

• 45' +5
      Doelpunt! Leicester City 1, Chelsea 2. Schot met links van Kai Havertz (Chelsea) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Enzo Fernández met een steekpass.
  • 45' +4
    Doelpoging van João Félix (Chelsea)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ruben Loftus-Cheek.
  • 45' +2
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Kai Havertz (Chelsea).
  • 44'
  • 44'
    Beslissing VAR: geen penalty Leicester City.
  • 44'
    Wedstrijd onderbroken (Leicester City)..
  • 43'
    Doelpoging van James Maddison (Leicester City)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 41'
    Overtreding van Wesley Fofana (Chelsea).
  • 41'
    James Maddison (Leicester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 41'
    Doelpoging van Ricardo Pereira (Leicester City)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 41'
    Schot met links van Kelechi Iheanacho (Leicester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Patson Daka.
  • 40'
    Schot met rechts van James Maddison (Leicester City) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Ricardo Pereira.