•
    Wedstrijd afgelopen, Newcastle United 3, Manchester City 3.

DOELPUNT MAN CITY!

• 63'
      Doelpunt! Newcastle United 3, Manchester City 3. Schot met links van Bernardo Silva (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Kevin De Bruyne met een steekpass.
  • 62'
    Overtreding van Dan Burn (Newcastle United).
  • 62'
    Kevin De Bruyne (Manchester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 61'
    Schot met links van Erling Haaland (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kevin De Bruyne met een steekpass.

• 60'
      Doelpunt! Newcastle United 3, Manchester City 2. Schot met links van Erling Haaland (Manchester City) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Rodri uit een corner.
  • 59'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Joelinton over de achterlijn.
  • 59'
    Doelpoging van Ilkay Gündogan (Manchester City)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Rúben Dias.
  • 59'
    Doelpoging van Rodri (Manchester City)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 59'
    Kopbal van Rúben Dias (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Phil Foden met een voorzet.
  • 59'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Fabian Schär over de achterlijn.
  • 54'

DOELPUNT NEWCASTLE!

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Newcastle United 2, Manchester City 1.
  • 45' +3
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Rúben Dias (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Kevin De Bruyne met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 45' +3
    Overtreding van Joelinton (Newcastle United).
  • 45' +3
    Bernardo Silva (Manchester City) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 45' +1
    Corner voor Newcastle United. De bal gaat via Kyle Walker over de achterlijn.
  • 42'
    Schot met rechts van Rodri (Manchester City) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ilkay Gündogan.