Live verslag Tottenham - Brentford

• 90' +9
      Tweede helft afgelopen, Tottenham Hotspur 1, Brentford 3.
  • 90' +6
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Pedro Porro (Tottenham Hotspur) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 90' +5
    Doelpoging van Clément Lenglet (Tottenham Hotspur)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pedro Porro met een voorzet.
  • 90' +4
    Doelpoging van Pedro Porro (Tottenham Hotspur)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +4
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Ben Mee over de achterlijn.
  • 90' +4
    Doelpoging van Pedro Porro (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lucas Moura (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 90' +1
    Doelpoging van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +1
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via David Raya over de achterlijn.
  • 90' +1
    Kopbal van Richarlison (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 90'
    Kopbal van Richarlison (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Son Heung-Min met een voorzet.
  • 89'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Ethan Pinnock over de achterlijn.
  • 88'
       Wissel bij Brentford. Josh Dasilva komt in het veld voor Yoane Wissa.
  • 88'
       Wissel bij Brentford. Mads Roerslev komt in het veld voor Aaron Hickey.

DOELPUNT BRENTFORD!

• 61'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 1, Brentford 2. Schot met links van Bryan Mbeumo (Brentford) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Aaron Hickey met een steekpass.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mathias Jensen (Brentford) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 59'
  • 58'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Arnaut Danjuma (Tottenham Hotspur).
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Bryan Mbeumo (Brentford) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 57'
    Yoane Wissa (Brentford) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 57'
    Overtreding van Davinson Sánchez (Tottenham Hotspur).
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Harry Kane (Tottenham Hotspur) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Dejan Kulusevski.
  • 55'
    Schot met links van Bryan Mbeumo (Brentford) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 52'
    Buitenspel Tottenham Hotspur. Oliver Skipp met de pass, maar Ben Davies staat buitenspel.
  • 52'
    Doelpoging van Emerson Royal (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.