Tottenham Hotspur Stadium London, Engeland

Live verslag Tottenham - Leeds

DOELPUNT TOTTENHAM!

• 82'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 4, Leeds United 3. Schot met links van Rodrigo Bentancur (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Dejan Kulusevski.

DOELPUNT LEEDS!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Tottenham Hotspur 1, Leeds United 2.
  • 44'
    Overtreding van Rodrigo Bentancur (Tottenham Hotspur).
  • 44'
    Crysencio Summerville (Leeds United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Schot met rechts van Richarlison (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.

• 42'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 1, Leeds United 2. Schot met links van Rodrigo (Leeds United) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Rasmus Kristensen met een kopbal uit een corner.
  • 41'
    Corner voor Leeds United. De bal gaat via Eric Dier over de achterlijn.
  • 39'
    Schot met rechts van Marc Roca (Leeds United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Rasmus Kristensen.
  • 39'
    Doelpoging van Rodrigo (Leeds United)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 38'
    Brenden Aaronson (Leeds United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 38'
    Overtreding van Ben Davies (Tottenham Hotspur).
  • 36'
    Overtreding van Crysencio Summerville (Leeds United).
  • 36'
    Harry Kane (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 31'
    Doelpoging van Richarlison (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Harry Kane.
  • 30'
  • 29'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Wilfried Gnonto (Leeds United).
  • 27'
    Wilfried Gnonto (Leeds United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 27'
  • 26'
    Schot met links van Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Harry Kane.

• 24'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 1, Leeds United 1. Schot met rechts van Harry Kane (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek uit een corner.
  • 24'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Rodrigo over de achterlijn.
  • 24'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Robin Koch over de achterlijn.
  • 23'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Tyler Adams over de achterlijn.
  • 22'
    Buitenspel Leeds United. Crysencio Summerville met de pass, maar Rodrigo staat buitenspel.
  • 19'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Pascal Struijk over de achterlijn.
  • 19'
    Schot met rechts van Crysencio Summerville (Leeds United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Brenden Aaronson.
  • 17'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Emerson Royal (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Ben Davies.
  • 14'
    Overtreding van Emerson Royal (Tottenham Hotspur).
  • 14'
  • 13'
    Doelpoging van Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ben Davies.
  • 12'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Liam Cooper over de achterlijn.
  • 12'
    Schot met rechts van Emerson Royal (Tottenham Hotspur) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Dejan Kulusevski.