Wedstrijd afgelopen, Tottenham Hotspur 2, Sheffield United 1.

DOELPUNT TOTTENHAM!

DOELPUNT SHEFF UTD!

• 73'
      Doelpunt! Tottenham Hotspur 0, Sheffield United 1. Schot met links van Gustavo Hamer (Sheffield United) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Jack Robinson.
  • 71'
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Pedro Porro over de achterlijn.
  • 70'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Chris Basham (Sheffield United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Gustavo Hamer met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 69'
       Wissel bij Sheffield United. Oliver Norwood komt in het veld voor James McAtee , die niet verder kan door een blessure.
  • 69'
  • 68'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure James McAtee (Sheffield United).
  • 68'
      Manor Solomon (Tottenham Hotspur) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 68'
    Oliver McBurnie (Sheffield United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 68'
    Overtreding van Manor Solomon (Tottenham Hotspur).
  • 67'
    Doelpoging van Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van James Maddison.
  • 66'
    Doelpoging van Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Yves Bissouma.
  • 66'
    Schot met links van James McAtee (Sheffield United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Cameron Archer.
  • 66'
      James Maddison (Tottenham Hotspur) krijgt een gele kaart.
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Manor Solomon (Tottenham Hotspur) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Dejan Kulusevski.
  • 62'
      Jack Robinson (Sheffield United) krijgt een gele kaart.
  • 61'
    James McAtee (Sheffield United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 61'
    Overtreding van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur).
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Manor Solomon (Tottenham Hotspur) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van James Maddison.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Cristian Romero (Tottenham Hotspur) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Yves Bissouma uit een corner.
  • 59'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Vinicius Souza over de achterlijn.
  • 57'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Luke Thomas over de achterlijn.
  • 56'
  • 56'
    Wedstrijd onderbroken (Tottenham Hotspur).
  • 56'
    Corner voor Tottenham Hotspur. De bal gaat via Jack Robinson over de achterlijn.
  • 56'
    Doelpoging van Dejan Kulusevski (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pedro Porro.
  • 55'
    Doelpoging van Son Heung-Min (Tottenham Hotspur)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 55'
      Oliver McBurnie (Sheffield United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 55'
    Overtreding van Oliver McBurnie (Sheffield United).
  • 55'
    Manor Solomon (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 53'
  • 52'
  • 52'
    Yves Bissouma (Tottenham Hotspur) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 50'
  • 48'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Wes Foderingham (Sheffield United).
  • 48'
      Micky van de Ven (Tottenham Hotspur) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 47'
    Wes Foderingham (Sheffield United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 47'
    Overtreding van Micky van de Ven (Tottenham Hotspur).
  • 47'
  • 46'
  • 46'
  • 46'
    Doelpoging van Pape Matar Sarr (Tottenham Hotspur)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Manor Solomon.